Eerder beschoten woning beschadigd door zwaar vuurwerk Hoflaan Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – Een explosief van vermoedelijk zwaar vuurwerk heeft zaterdagavond de voordeur van een woning beschadigd. Het explosief werd tegen de hoek van de deur geplaatst en vervolgens tot ontploffing gebracht. De ruit brak en het kozijn raakte beschadigd.

De politie was snel ter plaatse en heeft onderzoek verricht. Voor zover bekend zijn er geen verdachten aangehouden, er raakte niemand gewond door de explosie.

De schrik bij de bewoners zal er goed in zitten, afgelopen zomer werd de woning ook al beschoten. Er werden toen drie kogelgaten in de ramen aangetroffen. Of de explosie en de eerdere beschieting in relatie staan met elkaar wordt onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd