zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Man gewond op straat aangetroffen Dorpsweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 35-jarige man is in de nacht van zondag op maandag gewond op straat aangetroffen op de Dorpsweg in Rotterdam. Het slachtoffer had zelf de hulpdiensten gebeld dat hij medische zorg nodig had.

Ambulancepersoneel was snel ter plaatse en heeft de man naar het ziekenhuis gebracht. Het lijkt erop dat de man gewond is geraakt door een steekpartij, de politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht van zijn verwondingen. Hoe ernstig hij gewond is geraakt is nog niet bekend.

© 112-Rijnmond

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -