Bewoner gered door brandweer bij grote brand De Vliegerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht een bewoner gered uit een brandend huis aan De Vliegerstraat in Rotterdam-West. De brand ontstond rond 04.00 uur vannacht, bij aankomst was er al sprake van veel rookontwikkeling. De brandweer forceerde de voordeur van de woning en haalde de bewoner naar buiten.

Het slachtoffer werd overgedragen aan ambulancepersoneel voor controle, deze hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis. Omliggende woningen werden vervolgens ook ontruimd, terwijl de spuitgasten binnen de brand aan het blussen waren.

In de woning heeft een bankstel in brand gestaan, deze is door het raam naar buiten gegooid. De schade in de woning is gigantisch, deze zal voorlopig onbewoonbaar blijven. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Beeldmateriaal © Ingezonden

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd