zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Bewoner gered door brandweer bij grote brand De Vliegerstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De brandweer heeft afgelopen nacht een bewoner gered uit een brandend huis aan De Vliegerstraat in Rotterdam-West. De brand ontstond rond 04.00 uur vannacht, bij aankomst was er al sprake van veel rookontwikkeling. De brandweer forceerde de voordeur van de woning en haalde de bewoner naar buiten.

Het slachtoffer werd overgedragen aan ambulancepersoneel voor controle, deze hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis. Omliggende woningen werden vervolgens ook ontruimd, terwijl de spuitgasten binnen de brand aan het blussen waren.

In de woning heeft een bankstel in brand gestaan, deze is door het raam naar buiten gegooid. De schade in de woning is gigantisch, deze zal voorlopig onbewoonbaar blijven. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

Beeldmateriaal © Ingezonden


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -