woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Verkeersinfarct in Berkel en Rodenrijs door goedkoop tanken actie bij Tinq

- advertentie -

In Berkel en Rodenrijs is dinsdagmiddag een verkeersinfarct ontstaan vanwege een goedkoop tanken actie van de plaatselijke TinQ tankstation op de Celsiusstraat. Een uur lang konden klanten tanken tegen het tarief van 20 jaar geleden.

Een liter-benzine kostte een uur lang slechts 1,171 euro. En dat dat niet onopgemerkt is gebleven, bleek wel uit de gigantische toestroom van automobilisten. Rondom het tankstation stond op elke doorgaande weg tot wel 3km file. De ANWB sprak van een vertraging van +/- 60 minuten.

Brandstofprijzen rijzen momenteel de pan uit. Door aanhoudende conflicten in Rusland en Oekraïne ligt de prijs inmiddels 2,42 euro. De verwachting is dat de prijs rond de 2,50 euro zal uit gaan komen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -