vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Medewerker van schip overleden na val in water Volkeraksluizen Willemstad

- advertentie -

Willemstad – Een medewerker van een schip is in de nacht van woensdag op donderdag om het leven gekomen na een noodlottig ongeval bij de Volkeraksluizen in Willemstad. De medewerker was rond 03.00 uur overboord gevallen van het schip maar werd door de schipper nog uit het water gehaald.

De kapitein van het schip had de hulpverleners al gealarmeerd, deze konden echter niets meer voor het slachtoffer betekenen. De politie heeft forensisch onderzoek verricht om er zeker van te zijn dat er geen sprake is geweest van een misdrijf. Op camerabeelden is te zien hoe het ongeval gebeurde.

Omdat de familie van de (buitenlandse) medewerker nog niet in kennis is gesteld, kan de politie geen identiteitsgegevens delen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -