Medewerker van schip overleden na val in water Volkeraksluizen Willemstad

Date:

Share post:

- Advertisement -

Willemstad – Een medewerker van een schip is in de nacht van woensdag op donderdag om het leven gekomen na een noodlottig ongeval bij de Volkeraksluizen in Willemstad. De medewerker was rond 03.00 uur overboord gevallen van het schip maar werd door de schipper nog uit het water gehaald.

De kapitein van het schip had de hulpverleners al gealarmeerd, deze konden echter niets meer voor het slachtoffer betekenen. De politie heeft forensisch onderzoek verricht om er zeker van te zijn dat er geen sprake is geweest van een misdrijf. Op camerabeelden is te zien hoe het ongeval gebeurde.

Omdat de familie van de (buitenlandse) medewerker nog niet in kennis is gesteld, kan de politie geen identiteitsgegevens delen.

- Advertisement -

Gerelateerd