zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Brandweer opent deur na kortsluiting in kookplaat Gerdesiaweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan de Gerdesiaweg in Rotterdam-Kralingen was vrijdagavond mogelijk kortsluiting ontstaan in een kookplaat, er kwam een brandlucht vrij en de bewoner belde voor de zekerheid de brandweer. Terwijl de bewoner naar buiten ging viel de deur in het slot.

Gelukkig stond het raam wel open om de rook te laten verdwijnen en kon de brandweer middels een ladder de woning in. Van brand bleek gelukkig geen sprake, de deur werd geopend en de bewoner kon weer naar binnen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -