Vrouw (35) zwaargewond na schietpartij in woning van Vreedenburchlaan Bergschenhoek

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bergschenhoek – Een 36-jarige vrouw is vrijdagavond rond half twaalf in haar woning aan de van Vreedenburchlaan in Bergschenhoek gewond geraakt door een schietpartij. Het slachtoffer werd neergeschoten en raakte zwaargewond.

In de woning was haar kind aanwezig, deze raakte niet gewond en is door de politie opgevangen. De vrouw is met spoed, maar wel aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht.

De dader drong de woning binnen en beschoot de vrouw, hij sloeg erna op de vlucht en is nog altijd spoorloos. De toedracht van het incident ligt volgens de politie in de relationele sfeer. Buren van de vrouw zeggen dat het vaker onrustig is in de woning. Ze zijn geschrokken dat er is geschoten.

De politie is dezelfde nacht nog een sporenonderzoek gestart in de woning.

Foto’s : Norbert Verhoeff

- Advertisement -

Gerelateerd