Amerikaans marineschip USS The Sullivans bezoekt Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Het Amerikaanse marineschip de USS The Sullivans is sinds zaterdagmorgen te bewonderen aan de Holland Amerikakade in Rotterdam. Het schip ligt aangemeerd om de manschappen wat rust te gunnen. Het schip zal aanstaande dinsdag rond 15.00 uur weer vertrekken.

Het schip is niet toegankelijk voor bezoekers, daarnaast is het afgeschermd met hekken om drukte rondom het schip te voorkomen, desondanks kwamen veel mensen dankzij het mooie weer een kijkje nemen.

Het USS The Sullivans marineschip is 155 meter lang en en is een destroyers uit de Alrheigh Burke-Klasse. Het schip maakt onderdeel uit van de Task Group Greyhound, het is richting Europa gekomen om snel ingezet te kunnen worden bij een eventuele dreiging van een Russsiche Onderzeeboot in de Atlantische Oceaan.

Fotoserie : Martijn de Bruijn

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd