Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel dicht na frontale aanrijding

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk a/d IJssel – Zondagavond 13 maart heeft er een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas). 

Rond zeven uur klapten door nog onbekend reden de twee auto’s frontaal op elkaar. Omdat er in eerste instantie werd uitgegaan van een mogelijke beknelling werden ook de brandweer en het traumateam gealarmeerd.

- Advertisement -

De inzittenden konden gelukkig zonder al te veel moeite de voertuigen verlaten. Ook het letsel lijkt dusver mee te vallen, waarop het traumateam terug kon naar hun post. Uit een van de voertuigen is één inzittende gewond geraakt. Of die naar het ziekenhuis is vervoerd, is vooralsnog niet duidelijk.

Eén auto met Belgische kentekenplaten was betrokken. Beide inzittenden hiervan zijn meegenomen door de politie. Agenten konden niet verklaren of ze zijn aangehouden en verwezen onze redactie door naar de piket woordvoerder van de Politie Haaglanden. Bij telefonisch contact gaf de woordvoerder aan niks kwijt te willen, omdat ‘het weekend is’.

De schade aan de voertuigen is groot en beide auto’s zullen geborgen moeten worden. De weg zal in de tussentijd afgesloten blijven tot dit is gebeurd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Jongen (14) aangehouden met nepvuurwapen na online bedreiging Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - De politie heeft zaterdagavond in Nieuwerkerk aan den IJssel een 14-jarige jongen aangehouden...

Vuilniswagen dumpt lading vanwege brandend afval Maalderij Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Op zaterdag 13 januari om 12:12 uur is er spontaan afval in een...

Slachtofferhulp voor getuigen van aanrijding tussen trein en persoon op station Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Bij een aanrijding tussen een trein en een persoon op het station Nieuwerkerk...

Dode man in achtertuin Frankenrade Nieuwerkerk aan den IJssel niet overleden door misdrijf

Nieuwerkerk aan den IJssel - De man die op 10 juli van dit jaar dood werd gevonden in...