Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel dicht na frontale aanrijding

Date:

Deel bericht:

Nieuwerkerk a/d IJssel – Zondagavond 13 maart heeft er een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Europalaan in Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas). 

Rond zeven uur klapten door nog onbekend reden de twee auto’s frontaal op elkaar. Omdat er in eerste instantie werd uitgegaan van een mogelijke beknelling werden ook de brandweer en het traumateam gealarmeerd.

- Advertisement -

De inzittenden konden gelukkig zonder al te veel moeite de voertuigen verlaten. Ook het letsel lijkt dusver mee te vallen, waarop het traumateam terug kon naar hun post. Uit een van de voertuigen is één inzittende gewond geraakt. Of die naar het ziekenhuis is vervoerd, is vooralsnog niet duidelijk.

Eén auto met Belgische kentekenplaten was betrokken. Beide inzittenden hiervan zijn meegenomen door de politie. Agenten konden niet verklaren of ze zijn aangehouden en verwezen onze redactie door naar de piket woordvoerder van de Politie Haaglanden. Bij telefonisch contact gaf de woordvoerder aan niks kwijt te willen, omdat ‘het weekend is’.

De schade aan de voertuigen is groot en beide auto’s zullen geborgen moeten worden. De weg zal in de tussentijd afgesloten blijven tot dit is gebeurd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Persoon aangereden op tankstation De Vink A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Dinsdagochtend 16 juli rond 9.24 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het...

Brandweer rukt uit voor vat met “zuurkool” in Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - De brandweer is vrijdagavond groots uitgerukt voor een melding van een niet vertrouwd...

BMW van 165.000 euro te Water Abram van Rijckevorselweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Op de Abram van Rijckevorselweg is een bestuurder met zijn auto in het...

Gewonde bij overval Primera in winkelcentrum Dorrestein Nieuwerkerk aan den Ijssel

Nieuwerkerk aan den IJssel - Op zaterdagmiddag, vlak voor 17 uur, is de boekwinkel Primera in winkelcentrum Dorrestein...