Tweede brand in 36 uur in de wijk; politie gaat uit van brandstichting Speerpunt Zuidland

Date:

Deel bericht:

Zuidland – Vanmorgen is de brandweer van Zuidland en Oudenhoorn opgeroepen voor een brand in containers aan de Speerpunt.

De containers stonden in een houten huisje die vast zat aan een schuurtje. Om deze reden zijn er twee tankautospuiten opgeroepen. De brandweer had de brand al snel uit en heeft overslag naar het schuurtje kunnen voorkomen. Van de containers is echter weinig meer over.

- Advertisement -

In de nacht van vrijdag op zaterdag was er nog geen 100 meter verderop aan de Fibula een autobrand, welke zeer waarschijnlijk was aangestoken. Daarom werd al snel ook bij de brand aan de Speerpunt de politie erbij gevraagd. De oorzaak van deze brand is ook verdacht en daarom zal de politie onderzoek gaan doen. Er lagen geen elektrische apparaten in de containers of accu’s die de brand hebben kunnen veroorzaakt. De politie is direct een buurtonderzoek gestart en zal verder onderzoek doen.

Heeft u iets verdachts gezien, of heeft u tips? Laat dit dan weten aan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...