woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Tweede brand in 36 uur in de wijk; politie gaat uit van brandstichting Speerpunt Zuidland

- advertentie -

Zuidland – Vanmorgen is de brandweer van Zuidland en Oudenhoorn opgeroepen voor een brand in containers aan de Speerpunt.

De containers stonden in een houten huisje die vast zat aan een schuurtje. Om deze reden zijn er twee tankautospuiten opgeroepen. De brandweer had de brand al snel uit en heeft overslag naar het schuurtje kunnen voorkomen. Van de containers is echter weinig meer over.

In de nacht van vrijdag op zaterdag was er nog geen 100 meter verderop aan de Fibula een autobrand, welke zeer waarschijnlijk was aangestoken. Daarom werd al snel ook bij de brand aan de Speerpunt de politie erbij gevraagd. De oorzaak van deze brand is ook verdacht en daarom zal de politie onderzoek gaan doen. Er lagen geen elektrische apparaten in de containers of accu’s die de brand hebben kunnen veroorzaakt. De politie is direct een buurtonderzoek gestart en zal verder onderzoek doen.

Heeft u iets verdachts gezien, of heeft u tips? Laat dit dan weten aan de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -