woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Politie houdt 12-jarige aan met nepvuurwapen Viergeverstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zondagavond een 12-jarige jongen aangehouden na een melding van oplettende omwonenden. De meldster zag twee jongens waarvan één van hen een vuurwapen uit zijn broeksband haalde.

De politie ging vervolgens op zoek naar de jongens en troffen hen aan in de Viergeverstraat in Rotterdam. De jongens hadden op dat moment geen wapen bij zich, een politiehond werd ingezet die het vuurwapen aantrof in de bosjes.

De 12-jarige Rotterdammer werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Uit onderzoek bleek het vuurwapen nep te zijn.

Nepvuurwapen

Nepvuuwapens die lijken op echte vuurwapens zijn verboden. Als een nepvuurwapen niet van een echt vuurwapen te onderscheiden is, handelen agenten alsof het om een echt vuurwapen gaat. In deze gevallen kan het voorkomen dat agenten iemand onder schot nemen. Het bezitten van een nepvuurwapen is daarom levensgevaarlijk!


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -