donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Erasmusbrug weer begaanbaar na storing met brugklep

- advertentie -

Rotterdam – De Erasmusbrug is na een storing van bijna anderhalf uur weer bereikbaar voor het verkeer. Rond 14.00 uur sloot de klep na een brugopening niet meer volledig en werd al het verkeer op de brug gestremd.

Monteurs gingen snel ter plaatse, maar hadden toch nog een flinke tijd nodig om de klep weer te laten zakken. Het verkeer werd in de tussentijd omgeleid via de Willemsbrug en de Maastunnel. Het tramverkeer werd stilgelegd tussen Noord en Zuid.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -