woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Fietser gewond na aanrijding met auto Grote Beer Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een fietser is maandagmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een auto op de Grote Beer in Rotterdam. Het slachtoffer raakte door de aanrijding zwaargewond en is door ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft een gedeelte van de inrit naar de parkeergarage van het Alexandrium afgezet. Met de bestuurder van de auto is inmiddels gesproken.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -