Politie zoekt getuigen van overval op Albert Heijn aan Strytse Hoeck in Hellevoetsluis

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hellevoetsluis – De politie zoekt getuigen die meer weten over een overal op een supermarkt aan de Struytse Hoeck. Hierbij heeft de verdachte ook gedreigd met een hamer. Er zijn geen slachtoffers gewond geraakt.

Afgelopen zondag 13 maart begon als een normale werkdag voor de medewerkers van de Albert Heijn op de Struytse Hoeck. Omstreeks half acht komt er een man de winkel binnenlopen met een hamer in zijn handen.

Als een van de medewerkers als reactie daarop meteen de geldlade dicht doet, vlucht de man gelukkig weg.

Signalement
Volgens de politie betrof de dader een getinte man, met een leeftijd geschat tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij was donker gekleed en droeg zwarte slippers van het merk Nike.

Getuigenoproep
De politie meldt dat zij druk bezig zijn met het onderzoek en onder andere het uitkijken van camerabeelden uit de omgeving.

Mensen die meer informatie hebben of aanvullend beeldmateriaal uit de omgeving worden gevraagd contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

- Advertisement -

Gerelateerd