zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politiehelikopter ingezet bij zoektocht verdachten woningoverval Van Polanenstraat Hendrik-Ido-Ambacht

- advertentie -

Rotterdam – Twee donkergetinte jongens hebben maandagavond rond 21.00 uur een woning aan de Van Polanenstraat in Hendrik-Ido-Ambacht overvallen. De twee jongens drongen de woning binnen en overvielen de aanwezigen in het huis.

De twee verdachten gingen er na hun daad met een onbekende buit vandoor. Een van hen droeg een vissershoedje, de ander een bodywarmer met een dikke gouden ketting. Er raakte niemand gewond bij de woning.

In de zoektocht naar de verdachten werd ook een politiehelikopter ingezet. Burgernet werd opgestart om aan burgers te vragen uit te kijken naar de jongens. Voor zover bekend zijn ze nog niet aangehouden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -