woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Hond overleden door ongeluk Erasmuslaan Ridderkerk

- advertentie -

Ridderkerk – Bij een ongeluk op de Erasmuslaan in Ridderkerk is dinsdagmiddag rond half twee een hond om het leven gekomen. De hond werd door een automobiliste aangereden die onwel was geworden en over het fietspad en het grasveld de sloot in reed, de hond werd onderweg geschept.

Hulpverleners kwamen met spoed ter plaatse om de vrouw uit de auto te halen en naar het ziekenhuis te brengen. Een dierenambulance kwam ter plaatse voor de hond maar kon helaas niets meer voor het arme beestje betekenen. De overleed ter plekke door de aanrijding.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -