Woningen ontruimd na vondst van drugspand De Jagerstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De hulpdiensten hebben dinsdagavond 25 woningen in de De Jagerstraat in Rotterdam ontruimd na de vondst van een drugspand. Agenten gingen de woning binnen na een melding via Meld Misdaad Anoniem.

Omdat niet duidelijk wat er precies in de woning aanwezig was, dachten de agenten met een drugslab te maken te hebben. De brandweer werd ingeschakeld, en een adviseur voor gevaarlijke stoffen heeft de vaten die aanwezig waren gecontroleerd. Na een uur bleek er geen gevaar te zijn voor omwonenden waarop iedereen weer terug naar huis kon.

In de woning was tijdens de inval niemand aanwezig. In het kader van het onderzoek kon de politie nog niet aangeven wat er in de woning is aangetroffen.

Het is de tweede vondst van een drugspand in Rotterdam. Vorige week werd op de Schansweg in Overschie ook een drugspand aangetroffen, er werden toen acht Albanezen aangehouden. Zij waren in de woning aanwezig waar drugs werd versneden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd