Man (68) ernstig gewond door bijtwonden van honden Blaaksedijk Oost Heinenoord

Date:

Share post:

- Advertisement -

Heinenoord – Een 68-jarige man uit Heinenoord is dinsdagavond ernstig gewond geraakt nadat hij is gebeten door twee honden. Het incident gebeurde op de Blaaksedijk Oost in Heinenoord ter hoogte van de Boonsweg. De loslopende honden hadden het gemunt op de hond van de man.

Het slachtoffer werd meerdere keren gebeten, en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook de hond van het slachtoffer raakte alsnog gewond en is door een dierenambulance meegenomen.

De twee honden zijn verderop aangetroffen, ze liepen op dat moment los en zijn vermoedelijk losgebroken van een terrein. De honden zijn in beslag genomen, een officier van justitie zal het lot van de honden gaan bepalen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd