donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Zwaargewonde na steekpartij Ets Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een man is dinsdagavond zwaargewond geraakt na een steekpartij in Capelle-Schollevaar. Het slachtoffer werd door agenten rond 22.15 uur zwaargewond aangetroffen in een woning aan de Ets. Hij bleek meerdere verwondingen te hebben opgelopen aan de gevolgen van een steekpartij.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet precies bekend wat er is gebeurd en de politie is op zoek naar getuigen. Rond 20.00 uur gingen agenten en handhavers af op een overlastmelding aan de Piccassopassage in Capelle-Schollevaar. De man was toen niet meer te vinden, wat er precies voor overlast is veroorzaakt is niet bekend.

Lees meer op Capelle Vandaag


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -