Schip verliest containers na aanvaring met Willemsbrug Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een containerschip is rond kwart over één tegen de Willemsbrug in Rotterdam gevaren. Door de aanvaring vielen er zeker twee containers van het schip af. Deze werden opengereten en de inhoud kwam deels in het water terecht. Door de aanvaring zou er één persoon gewond zijn geraakt.

De politie, de havendienst en de brandweer zijn aanwezig. Een politieboot probeert een nog drijvende container boven water te houden. Een andere container is inmiddels gezonken. Het getroffen schip heeft niet vastgezeten en ligt aangemeerd aan de Feyenoordkade.

Het scheepvaartverkeer is niet gestremd, wel is er schade aan de brug, maar lijdt dat niet tot grote problemen. Het schip voer in de richting van Krimpen aan den IJssel. Wat voor goederen in de containers zitten is nog niet bekend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd