maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Schip verliest containers na aanvaring met Willemsbrug Rotterdam (video)

- advertentie -

Rotterdam – Een containerschip is rond kwart over één tegen de Willemsbrug in Rotterdam gevaren. Door de aanvaring vielen er zeker twee containers van het schip af. Deze werden opengereten en de inhoud kwam deels in het water terecht. Door de aanvaring zou er één persoon gewond zijn geraakt.

De politie, de havendienst en de brandweer zijn aanwezig. Een politieboot probeert een nog drijvende container boven water te houden. Een andere container is inmiddels gezonken. Het getroffen schip heeft niet vastgezeten en ligt aangemeerd aan de Feyenoordkade.

Het scheepvaartverkeer is niet gestremd, wel is er schade aan de brug, maar lijdt dat niet tot grote problemen. Het schip voer in de richting van Krimpen aan den IJssel. Wat voor goederen in de containers zitten is nog niet bekend.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -