zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Brandje bij Esso-raffinaderij snel geblust Botlekweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op het terrein van Esso-raffinaderij aan de Botlekweg in Rotterdam heeft vrijdagmorgen korte tijd een brand gewoed. De brand ontstond in een transformatorhuisje en een deel van de fabriek moest worden platgelegd.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het vuur op de raffinaderij snel onder controle te krijgen. Rond kwart over acht werd het sein brandmeester gegeven. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend. Er zijn geen gevaarlijke stoffen vrijgekomen bij de brand.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -