vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Zeven minderjarigen aangehouden voor mishandeling Atolpad Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft donderdagavond zeven minderjarigen aangehouden voor de mishandeling van een jongen op het Atolpad in Capelle aan den IJssel. Het gaat om jongeren tussen de 12 en 15 jaar oud.

Het slachtoffer werd door mishandeld nadat er tussen de twee groepen een ruzie ontstond. Het slachtoffer wist zich na klappen in het gezicht te hebben gehad uit de voeten te maken en meldde zich bij de politie.

De politie ging op zoek naar de jongens en wist ze snel na een korte achtervolging te voet aan te houden. De jongens van 12 (1), 14 (5) en 15 (1) zijn aangehouden, het incident wordt verder onderzocht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -