zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Overvaller schiet in plafond van supermarkt Akkerwinde Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Een overvaller heeft vrijdagavond rond half negen een schot gelost in het plafond van supermarkt Dirk van den Broek op de Akkerwinde in Hoogvliet. De man kwam de zaak binnen en dreigde het personeel geld af te staan, daarbij schoot hij in de lucht.

De overvaller ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor. Er raakte niemand gewond. De forensische opsporing heeft de sporen veiliggesteld. Daarbij heeft de brandweer later op de avond geassisteerd om een stuk uit het plafond te zagen waar de kogel doorheen was gegaan.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -