zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Vrienden krijgen ruzie en rijden auto het water in Jacob van Lennepkade Gouda

- advertentie -

Gouda – Twee personen zijn zaterdagmiddag rond 12.00 uur in het water beland met de auto waarin zij rondreden. Het duo kreeg op de Jacob van Lennepkade in Gouda ruzie met elkaar en door onbekende oorzaak reed de auto de sloot in.

Één persoon vluchtte na het ongeluk weg, maar kon door agenten om de hoek worden aangehouden. De ander is door een omstander gered uit de auto. Opgeroepen hulpverleners hoefden vrijwel niet meer in actie te komen. Wel is één van de slachtoffer voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Martijn de Bruijn


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -