woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Man (29) in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis na mishandeling Goudsesingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 29-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag zo ernstig mishandeld dat hij in kritieke toestand in het ziekenhuis is opgenomen. De mishandeling vond plaats op een terras van een café aan de Goudsesingel in Rotterdam.

Het slachtoffer was met vrienden op het terras, die belden de hulpdiensten rond half twee nadat hun vriend ernstig was mishandeld. Ambulancepersoneel bracht de man met grote spoed naar het ziekenhuis. Zijn toestand is nog altijd zorgwekkend.

De politie is een onderzoek gestart naar de verdachte. Het zou gaan om een man, die dringend wordt verzocht om zich te melden. Er zijn camerabeelden veiliggesteld en worden bekeken. De politie is op zoek naar een man met lichte huidskleur en een stevig postuur. Hij droeg een groene grijze jas met capuchon en een zwarte broek met daaronder zwarte Adidas schoenen met witte strepen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -