maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Twee auto’s uitgebrand Faassenplein Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Op het Faassenplein in Schiedam zijn afgelopen nacht rond half vier twee auto’s verwoest door brand. De brandweer rukte met spoed uit maar ter plekke bleken twee auto’s al bijna volledig in de brand te staan.

De brandweer wist overslag naar andere auto’s te voorkomen. De twee auto’s die in brand stonden kunnen als verloren worden beschouwd. De politie heeft na het blussen van de brand een plaats delict gemaakt van de voertuigen. Er zal gekeken worden of er sprake is van brandstichting.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -