zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Twee vrouwen en man aangehouden voor vuurwapenbezit Kruiskade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zaterdag twee vrouwen van 42 en 44 en een 23-jarige man opgepakt voor het bezit van een vuurwapen op de Kruiskade in Rotterdam. Agenten gingen naar het drietal op zoek na een tip die binnen was gekomen.

Agenten troffen het drietal snel aan, maar troffen bij fouillering geen wapen aan. Na onderzoek bleek het wapen in een nabij geparkeerde auto te liggen. De politie heeft het drietal vervolgens aangehouden voor verboden wapenbezit.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -