vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Vrouw (49) uit Hendrik-Ido-Ambacht na week terug gevonden in bos Gelderland

- advertentie -

Een 49-jarige vermiste vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht is zondagmiddag levend teruggevonden in een bos in Ernst. De vrouw was erg verzwakt en is naar het ziekenhuis gebracht. Ze was sinds maandag als vermist opgegeven.

Hulpverleners zochten bijna een week lang naar de vrouw. De politie zette de zoektocht in Gelderland voor, omdat er sterke aanwijzingen waren dat de vrouw in de buurt zou zijn. Bij de zoektocht werden onder meer de vrijwilligers van het Veteranen Search Team ingezet.

Afgelopen middag werd zij in de bospercelen rond Ernst ten noorden van Apeldoorn aangetroffen. De vrouw wilde volgens de politie duidelijk niet gevonden worden. Meer willen zij in verband met de privacy niet kwijt over de zaak.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -