zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Woning verwoest door brand Fletcher Hendersonrode Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Een flinke brand heeft zaterdagavond voor veel schade gezorgd aan een flatwoning van de Fletcher Hendersonrode in Zoetermeer. Bij aankomst van de brandweer was er veel vuur te zien aan de voorzijde van de woning, er werd direct opgeschaald naar middelbrand.

De brand bleek aan de voorzijde buiten de woning te woeden. Desondanks raakte de voorgevel maar ook de woning van binnen zwaarbeschadigd door de brand. De woning is onbewoonbaar geworden. De oorzaak van de brand wordt onderzocht door de politie en brandweer.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -