Brandweerwagen kantelt op N209 Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bleiswijk – Een brandweerwagen van de brandweerkazerne Stadshart in Zoetermeer is maandagmorgen op zijn kant terecht gekomen. De chauffeur van de hoogwerker reed vermoedelijk toch iets te hard en raakte de macht over het stuur kwijt. De wagen reed de middenberm op en kreeg net dat laatste zetje om om te slaan.

De twee inzittenden een chauffeur en de bijrijder raakten niet gewond. Ze konden zelfstandig met wat hulp van omstanders de hoogwerker verlaten. Er stonden op het moment van het ongeluk geen auto’s te wachten voor het stoplicht.

De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Een zware berger zal met behulp van meerdere hijskranen de hoogwerker weer op zijn wielen zetten. Gezien de leeftijd van het brandweervoertuig is deze vermoedelijk Total loss.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd