vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Brandweerwagen kantelt op N209 Nieuwe Hoefweg Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Een brandweerwagen van de brandweerkazerne Stadshart in Zoetermeer is maandagmorgen op zijn kant terecht gekomen. De chauffeur van de hoogwerker reed vermoedelijk toch iets te hard en raakte de macht over het stuur kwijt. De wagen reed de middenberm op en kreeg net dat laatste zetje om om te slaan.

De twee inzittenden een chauffeur en de bijrijder raakten niet gewond. Ze konden zelfstandig met wat hulp van omstanders de hoogwerker verlaten. Er stonden op het moment van het ongeluk geen auto’s te wachten voor het stoplicht.

De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Een zware berger zal met behulp van meerdere hijskranen de hoogwerker weer op zijn wielen zetten. Gezien de leeftijd van het brandweervoertuig is deze vermoedelijk Total loss.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -