Jongen (19) raakt onwel en overlijdt na val in Lange Vaart Bleiswijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bleiswijk – De brandweer heeft maandagmorgen op de Lange Vaart in Bleiswijk een 19-jarige jongen uit de sloot vaart gehaald. De jongen was een half uur ervoor onwel geworden en in de vaart gevallen. Brandweerduikers hadden een flinke tijd nodig om hem te vinden.

Eenmaal op de kant bleek hij toch nog tekenen van leven te hebben en is na reanimatie met op straat door een traumateam geopereerd. Het mocht helaas niet meer baten en hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De ouders van het slachtoffer zijn naar hem toegekomen.

Brandweerwagen kantelt

Een brandweerwagen van de brandweerkazerne Stadshart is maandagmorgen onderweg naar dit incident gekanteld. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Australieweg met de Nieuwe Hoefweg. De chauffeur van de hoogwerker raakte niet gewond.

Foto’s: Remco Gerritsen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd