Woning verwoest door zeer grote brand Voorstraat Klaaswaal

Date:

Share post:

- Advertisement -

Klaaswaal – Een bovenverdieping van een bedrijfswoning in de Voorstraat in Klaaswaal is maandagmorgen rond half zeven verwoest door een uitslaande brand. De vijf bewoners van het pand konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen.

De brand zou begonnen zijn in de woonkamer en zich daar snel hebben uitgebreid naar de rest van de woning. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit alle ramen van het pand. Er werd opgeschaald naar zeer grote brand.

De brandweer had rond kwart voor acht de brand onder controle. Zowel de woning als bedrijfsgedeelte onder de woning kan als verloren worden beschouwd. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Foto: Roka

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd