zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Brand in schoorsteen Hoflaan Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – In een schoorsteen van een woning aan de Hoflaan in Krimpen aan den IJssel heeft dinsdagmiddag rond 17.45 uur brand gewoed in een schoorsteen. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van lichte rookontwikkeling.

Met behulp van een ramoneur is de schoorsteen vanuit de hoogwerker geveegd. Smeulende roetdeeltjes zijn beneden opgevangen en afgeblust. De brandweer heeft de bewoners geadviseerd om de schoorsteen eerst door een erkend bedrijf te laten inspecteren.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -