woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Stookverbod na schoorsteenbrand Bogerd Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – In een schoorsteen van een woning aan de Bogerd in Krimpen aan den IJssel heeft dinsdagavond rond 19.00 uur een flinke brand gewoed in een schoorsteen. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van stevige rookontwikkeling.

Met behulp van een ramoneur is de schoorsteen vanuit de hoogwerker geveegd. Smeulende roetdeeltjes zijn beneden opgevangen en afgeblust. De brandweer heeft de bewoners een stookverbod opgelegd om de schoorsteen eerst door een erkend bedrijf te laten inspecteren.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -