Automobilist bekneld na aanrijding met tram Breeplein Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Bij een ongeluk tussen een tram en een auto is woensdag een persoon gewond geraakt. De automobilist zag op het Breeplein in Rotterdam de tram over het hoofd, een aanrijding tussen de twee voertuigen was niet meer te voorkomen.

De auto kwam door de aanrijding klem te zitten tussen een verkeerslicht en de tram. De brandweer kwam eraan te pas om de bestuurder uit het voertuig te krijgen. Nadat de bestuurder was bevrijd kon de tram los komen van het voertuig en de schade worden bekeken.

Het slachtoffert is door ambulancepersoneel met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

Fotografie: Marco Smits

- Advertisement -

Gerelateerd