vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Jongen ernstig gewond na val met scooter Oudendijk Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Een jongen is donderdagmiddag ernstig gewond geraakt na een ongeluk met zijn scooter. De jongen raakte op de Oudendijk in Dordrecht de macht over het stuur kwijt en ramde een hekje. Hij kwam hard ten val en liep hierdoor zwaar letsel op aan zijn hoofd.

Het slachtoffer is door een team van de traumahelikopter behandeld, ambulancepersoneel bracht het slachtoffer met een spoedtransport naar het Erasmus MC in Rotterdam. De politie heeft na het ongeluk onderzoek verricht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -