vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Kogelinslagen in bedrijfspand na schietpartij Aelbrechtskade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een bedrijfspand aan de Aelbrechtskade in Rotterdam is afgelopen nacht rond 02.50 uur meerdere keren beschoten. Het gaat om garage Clean & Shine, in de roldeur van het pand zitten vijf kogelgaten, op straat zijn vijf hulzen aangetroffen.

De politie heeft afgelopen nacht onderzoek verricht. De eigenaar heft het pand geopend zodat de politie ook binnen onderzoek kon verrichten. Waarom het pand is beschoten is niet bekend. De politie is op zoek naar een verdachte.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -