maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Man (43) komt om het leven bij éénzijdig ongeval in Noordwijk

- advertentie -

Noordwijk – Een 42-jarige man uit Noordwijk is donderdagmiddag rond 06.00 uur om het leven gekomen bij een ernstig ongeluk. Het slachtoffer reed van de weg af en kwam met zijn auto ondersteboven in de sloot terecht.

De brandweer heeft met duikers het slachtoffer uit de auto gehaald en nog geprobeerd te reanimeren. Het mocht helaas niet meer baten en het slachtoffer bleek al te zijn overleden. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is door de politie onderzocht.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -