Grote verkeerscontrole op Capelseweg in Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft donderdagavond een grootschalige verkeerscontrole uitgevoerd op de Capelseweg en de omgeving daarvan. De controle was gericht op ondermijnende criminaliteit. Tijdens deze controles worden auto’s opgepikt door onder andere ANPR camera’s en het onderbuikgevoel van politieagenten.

Zeker 70 voertuigen zijn door de politie van de weg gehaald en aan een controle onderworpen. Auto’s werden naar de controleplaats begeleid en bromfietsers ontkwamen niet aan de rollerbank. 26 eigenaren kregen een bekeuring vanwege een te hoge snelheid van hun bromfiets, drie van hen hadden een begrenzer ingebouwd. Naast de bekeuring moeten de bromfietsen ook opnieuw gekeurd worden.

Lees verder op Capelle Vandaag

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd