woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Grote verkeerscontrole op Capelseweg in Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – De politie heeft donderdagavond een grootschalige verkeerscontrole uitgevoerd op de Capelseweg en de omgeving daarvan. De controle was gericht op ondermijnende criminaliteit. Tijdens deze controles worden auto’s opgepikt door onder andere ANPR camera’s en het onderbuikgevoel van politieagenten.

Zeker 70 voertuigen zijn door de politie van de weg gehaald en aan een controle onderworpen. Auto’s werden naar de controleplaats begeleid en bromfietsers ontkwamen niet aan de rollerbank. 26 eigenaren kregen een bekeuring vanwege een te hoge snelheid van hun bromfiets, drie van hen hadden een begrenzer ingebouwd. Naast de bekeuring moeten de bromfietsen ook opnieuw gekeurd worden.

Lees verder op Capelle Vandaag


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -