woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Jongen breekt enkel tijdens wakeboarden Oude Maaspad Poortugaal

- advertentie -

Poortugaal – Een jongen heeft vrijdagmiddag op het Oude Maaspad in Poortugaal zijn enkel gebroken na een middagje wakeboarden. De jongen sprong op de Oude Maas vanaf de kant op zijn wakeboard maar kwam verkeerd terecht, hij brak daarbij zijn enkel.

De brandweer werd opgeroepen om ambulancepersoneel te assisteren. De jongen lag in gebied wat ook deels onder water kan staan. Brandweerpersoneel heeft ambulancepersoneel geassisteerd waarna de jongen door een ambulancebroeder naar de ambulance is gedragen. Hij is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -