Bedrijfspand flink beschadigd door voertuigbrand Polyanderweg Heenvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

Heenvliet – Iets voor half vier vannacht kreeg de brandweer meerdere telefoontjes dat er vlammen uit het dak zouden slaan van een loods aan de Polyanderweg in Heenvliet.

De brandweer ging met spoed onderweg en schaalde direct op naar ‘middel brand’. De brandweerkazerne zat nog geen 20 meter van het brandadres en was dus snel ter plaatse. Deze kon al snel constateren dat het niet om een brand in het pand ging maar ernaast. Namelijk om een voertuig wat tegen de gevel stond. Deze stond al volledig in brand. De brandweer heeft deze geblust en overslag naar de naastgelegen bedrijven weten te voorkomen.

De politie doet onderzoek en gaat kijken of er spraken is van brandstichting. Opvallend is dat 2 weken eerder in Zuidland ook twee branden waren welke vermoedelijk aangestoken zijn. Of er een link is met deze incidenten wordt uiteraard ook uitgezocht.

- Advertisement -

Gerelateerd