Explosief vernielt gevel van shoarmawinkel Saray Vuurplaat Rotterdam (video)

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een enorme explosie heeft zaterdagmorgen rond 06.00 uur de gevel van een pizzeria en shoarmawinkel Saray aan de Vuurplaat in Rotterdam vernietigd. De brandweer rukte uit voor brand maar daarvan bleek geen sprake.

- Advertisement -

Voor het pand is het een ravage, een snoer uitgerold voor het pand laat zien dat het om een professioneel explosief is gegaan. De explosieven verkenners van de politie hebben onderzoek verricht, daaruit bleek dat er geen gevaar meer was voor de omgeving.

Een medewerker van de winkel reageert verbaasd, hij heeft geen idee uit welke hoek de aanslag moet komen en ging zelf in eerste instantie uit van een gasexplosie.

Omwonenden zijn zich kapot geschrokken, een buurman schuin boven het pand vertelde dat zijn vrouw een sigaretje buiten op het balkon aan roken was toen de explosie plaatsvond. Het was echt een enorme klap en het puin vloog in het rond.

De Forensische Opsporing doet onderzoek om sporen veilig te stellen. Agenten spraken met omwonenden, één van hen gaf aan dat de verdachte in het zwart gekleed wegrende in de richting van de Rosestraat.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd