Kindjes (0 en 4) overleden, moeder en ander kind zwaargewond bij ongeluk Oude Bredasebaan Chaam

Date:

Deel bericht:

Chaam – Bij een zeer ernstig ongeluk op de Oude Bredasebaan in Chaam is zaterdagmiddag een kindje van vier overleden, het tweede kind van nog geen jaar oud overleed later in het ziekenhuis. De moeder die de auto bestuurde en nog een jong ander kind raakten zwaargewond.

Het ongeluk op de provinciale weg gebeurde rond 16.50 uur, de moeder raakte vermoedelijk de macht over het stuur kwijt en botste frontaal op een boom. De klap tegen de boom was hard, en de boom deukte de auto van de slachtoffers flink in.

- Advertisement -

De brandweer, twee traumahelikopters en meerdere ambulances werden ingezet. Hulpverleners reanimeerden ter plekke het 4-jarig maar helaas overleed deze alsnog ter plekke aan zijn verwondingen. De moeder en twee andere kinderen zijn zwaargewond naar naar verschillende ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis overleed het kind van 0 jaar alsnog aan zijn verwondingen.

De politie doet al een geruime tijd onderzoek. De weg is om deze reden afgesloten. Het lijkt erop dat er geen andere voertuigen betrokken zijn geweest bij het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd