woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Zes voertuigen botsen op elkaar Coen Moulijnweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Zaterdagmiddag heeft er op de Coen Moulijnweg een aanrijding tussen zes voertuigen plaatsgevonden. Door de klap zijn bij een van de voertuigen de airbags eruit gekomen. Een aantal voertuigen hebben forse schade opgelopen.

Een ambulance is ter plaatsen gekomen en diverse bestuurders van de van voertuigen zijn hierin nagekeken. Eén persoon moest voor controle mee naar het ziekenhuis. De politie zal de toedracht van het ongeval onderzoeken. Een bergingsbedrijf is ter plaatse om de beschadigde voertuigen te bergen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -