Brandweer haalt gedumpte kittens uit container Markt Krimpen aan de Lek

Date:

Share post:

- Advertisement -

Krimpen aan de Lek – De brandweer heeft zaterdagavond vier jonge gedumpte kittens uit een ondergrondse afvalcontainer op de Markt in Krimpen aan de Lek gehaald. De kittens werden opgemerkt vanwege een hun gehuil, toen een omwonende afval wilde weggooien.

De brandweer maakte de container open en daalde af om op zoek te gaan naar het gehuil. In één van de vuilniszakken bleken inderdaad vier zeer jonge kittens van slechts 2 a 3 dagen oud te zitten. De kittens maken het naar omstandigheden goed en zijn overgedragen aan medewerkers van de dierenambulance.

De politie is in kennis gesteld om onderzoek te doen.

Foto’s : Volg Brandweer Ouderkerk aan den IJssel Facebook

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd