donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Man raakt zwaargewond bij vechtpartij Strevelsweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is zondag aan het begin van de avond op de Strevelsweg zwaargewond geraakt nadat hij tijdens een ruzie door meerdere personen in elkaar is geslagen. De man zou vlak voor de vechtpartij al het café zijn uitgezet, waarna hij op straat verder ging met ruzie zoeken. Hierop reageerde een aantal personen en ontstond er een vechtpartij.

De man is vanwege het letsel met spoed overgebracht naar ziekenhuis. De politie is met meerdere eenheden in wijk aan het zoeken naar de verdachte, ook zijn getuigen gehoord en camerabeelden veilig gesteld.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -