Meisje (3) overleden na val in brandvijver Beatrixstraat Heinenoord

Date:

Share post:

Heinenoord – Een driejarig meisje is zondagavond verdronken na een val in vijver in de Oranjestraat in Heinenoord. Het meisje werd rond half acht als vermist opgegeven door haar vader, hulpverleners en buurtbewoners gingen massaal op zoek. Haar loopfietsje werd langs de waterkant gevonden, even later werd zij zelf aangetroffen.

Hulpverleners haalden het meisje uit het water en hebben haar langdurig gereanimeerd, het mocht helaas niet meer baten. Ze bleek al te zijn overleden. Het is onduidelijk hoelang ze in het water heeft gelegen.

- Advertisement -

De politie heeft samen met de brandweer een traject opgestart voor slachtofferhulp. Iedereen die daar behoefte aan heeft kan zich melden bij de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd