zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Schuurtje in brand Krilpad Krimpen aan de Lek

- advertentie -

Krimpen aan de Lek – De brandweer is zaterdagavond een flinke tijd bezig geweest met een schuurbrandje op het Krilpad in Krimpen aan de Lek. De vlammen werden gezien vanaf de Tiendweg maar waar de brand precies woedde was niet duidelijk. Eenmaal aangekomen bleek het op een eilandje omringd door water te zijn.

De brandweer heeft met behulp van een brandweerman in een waadpak slangen door de sloot naar het eiland gebracht. Ondertussen was het vuur zelf al deels gedoofd. Met wat nabluswerk was de brand snel onder controle. Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk.

Foto’s : Boas Bosschaart

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -