donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Bestuurder van scooter gewond na aanrijding met auto Kleidijk Oostvoorne

- advertentie -

Oostvoorne – De bestuurder van een scooter is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeluk gebeurde op een rotonde van de Kleidijk in Oostvoorne, de scooterrijder werd geschept door de auto.

Het slachtoffer raakte door het ongeval gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Vermoedelijk mocht de scooterrijder niet op de rotonde rijden. De bestuurder van de auto is ongedeerd gebleven.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -