zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Hulpverleners op zoek naar drenkeling Oostdijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Tientallen hulpverleners zijn maandagmiddag rond 14.00 uur bijna een uur op zoek geweest naar een mogelijke drenkeling ter hoogte van de Oostdijk in Rotterdam. Omstanders hadden een mogelijk verward persoon het water in zien gaan en belden de brandweer.

De brandweer rukte samen met de politie, havendienst en de KNRM uit. Met boten werd op het water gezocht naar een mogelijk persoon. Na 45 minuten werd er besloten om de zoekactie te staken, het lijkt erop dat de persoon volgens een andere omstander toch het water is uitgekomen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -